TOP
blog artikel numero 1000
Editorial

Blog artikel numero 1000 (een terugblik & een aankondiging van o.a. winacties)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Champagne? Ja champagne! Ik heb wat te vieren. En je had het natuurlijk allang aan de titel van deze blogpost kunnen zien, maar vorige week ging dus het 1000e blog artikel online. Laat dat even op je inwerken: Blog artikel numero 1000. Hartstikke veel toch? En ja… een gedeelte van die artikelen stond op Dejlig, maar omdat ik de twee domeinen heb samengevoegd, mag ik het best vieren. Dat doe ik dan ook met een terugblik en een winactie…

Terugblik

Het is 2013 en ik werk als vestigingsmanager bij een afslank kliniek. Dat lijkt inmiddels een heel leven geleden, maar ik heb toch echt met veel plezier dat werk gedaan. Maar op dat moment trek ik het allemaal niet meer. Ik zit midden in een medisch traject en ik vind alle verantwoordelijkheden (voor de vestiging, voor het personeel) nog al heftig. Bovendien doe ik veel intakes met cliënten en ik ben er nog al goed in om ook hun problemen mee naar huis te nemen.

Dit kan zo niet langer. In overleg met de echtgenoot besluit ik te stoppen met werken. Maar wat ga ik dan doen? Vriendinnen opperen mijn oude liefde bloggen weer op te pakken. Twee vriendinnen van mij werken in de PR en vertellen dat ik het niet al te persoonlijk hoef te maken, maar ook oppervlakkiger kan gaan bloggen over producten bijvoorbeeld.

Nou ja.. ik kan het proberen…

Zo gezegd zo gedaan. Ik begon met oppervlakkig bloggen. En toen bleek dat persoonlijk bloggen toch te blijven trekken. De rest is geschiedenis. Dejlig werd Karenz. en hoewel sommige mensen in mijn omgeving het nog steeds erg raar vinden dat je dan toch een gedeelte van je leven deelt, hoef ik ze nooit meer te vertellen wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen week. Want ja, natuurlijk is het raar. Blijkbaar zo raar dat mensen het lezen en inmiddels is mijn blog gewoon mijn full time baan en heb ik dus van mijn ultieme hobby mijn beroep gemaakt. Dat had ik nooit kunnen bedenken!

LEES OOK >>> Let’s Talk: Wat is er stom aan bloggen?

Blog ups en blog downs

Of ik er nooit moe van word? Van bloggen in het algemeen? Ja natuurlijk. Ik heb echt wel eens een blogdip. Er zijn heus wel eens dagen dat ik er geen zin meer in heb. Het rare aan bloggen is dat het een continue druk met zich meebrengt (dat kan bijna elke collega blogger beamen). Die druk legt niemand je op, dat doe je namelijk zelf, maar hij is er wel. Omdat je denkt dat de lezers je ontzettend missen als je niet blogt. Wat natuurlijk helemaal niet zo is. Er zijn honderden andere blogs en als je een dag niets online hebt, is het niet zo dat je lezers dan geen idee hebben wat hun dagbesteding moet gaan worden. Maar toch…als je dan twee dagen niet blogt en je ontvang een goed bedoeld mailtje met: ‘Gaat alles wel goed, ik mis je online’, dan denk je: ‘Zie je nou wel. Ik moet bloggen’.

En zo zijn er wel meer dingen te bedenken die een blog down met zich mee kunnen brengen. De kinnesinne tussen bloggers bijvoorbeeld. Gelukkig heb ik inmiddels een vaste groep met mensen waar ik ontzettend veel mee deel, die het allemaal uitstekend met elkaar kunnen vinden, elkaar steunen en juist vooruit willen helpen, die alle kinnesinne weer teniet maken. Door te delen, kun je namelijk vermenigvuldigen. En ik ben dan ook heel dankbaar voor deze groep top vrouwen en top bloggers!

LEES OOK >>> Let’s Talk: 10 stomme blog dingen die mogen achterblijven in 2016

champagne

Dankbaar

Maar ik ben natuurlijk niet alleen dankbaar voor mijn leuke blog collega’s. Ik ben ook dankbaar voor de lezers die hier elke keer weer op bezoek komen. Voor de reacties en de mailtjes en het volgen. Want als jullie niet zouden komen, dan zou ik echt niet gemotiveerd zijn om 1000 keer op publish te drukken. Jullie zijn de benzine van de blog.

De motor van de blog zijn natuurlijk al die leuke mensen die hier mee werken of meegewerkt hebben. Door deel te nemen aan een interview, een recept aan te leveren of zoals Sophie, Cindy, Mariska, Loes en Henrieke op regelmatige basis een blog artikel voor de site te schrijven. Want echt… dat is oh zo fijn! Sowieso is het leuk om eens een keer wat van een ander te lezen en ik vind het zelf fijn omdat het me af en toe wat lucht geeft. Dan hoef ik eens zelf niet na te denken over een onderwerp of dat ik nog wat moet schrijven of foto’s moet maken. Ik ben dan ook ONTZETTEND blij met jullie lieve vrouwen!

Laat ik ook vooral Daniël Philipsen niet vergeten. Daniel heeft al mijn websites tot nu toe ‘gebouwd’ en helpt me bij elk technisch probleem. Als je ooit hulp nodig hebt om een website te bouwen of je hebt een andere technische vraag over je website? Daniël is je man. Echt. Neem dat maar van mij aan.

LEES OOK >>> Let’s Talk: Persoonlijk Bloggen

Blog artikel numero 1000

Man o man. 1000 artikelen. Dat is toch heel erg veel, vind je niet? En dan heb ik stiekem ook nog eens zo’n 4000 blogs op mijn oude blog gepubliceerd, dus kun je nagaan…

Maar goed… deze 1000 moeten uitgebreid gevierd worden, dus dat gaan we ook doen. De aankomende tijd staan er een paar leuke Let’s Talks op het programma die met dit thema te maken hebben. Bovendien komen er een aantal mooie winacties voorbij. Ik mag o.a. een prachtig parfum weggeven, een waanzinnig mooie ketting en nog veel meer van dat…

Houd Karenz. dus zeker in de gaten, voor zo ver je dat nog niet deed…

Maar voor nu… neem lekker een glaasje virtuele champagne en proost met me mee. Voor de zwangeren en andere onthouder staat er ook een glaasje zonder alcohol tussen.. ik ben jullie natuurlijk niet vergeten.

Cheers en een fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Foto’s © Shebeko via Shutterstock.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.