TOP
the Best of November 2015
Editorial Personal

The Best of November 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Weet je dat dit al weer de 10e Best of editie is? Deze keer wordt ‘ie net wat anders, want zoals je weet behandel ik nu in mijn Personal Peaks artikelen al de leukste en beste content van collega bloggers. Ook behandel ik de leukste momenten in de peaks. Deze peaks zijn wat korter en compacter dan de diary en ook deze rubriek wordt vanaf nu wat korter en compacter. Kort en compact, that’s me! Letterlijk en figuurlijk ;). Terug naar waar je hiervoor kwam. November is al weer voorbij en och jee, de laatste maand van het jaar is aangebroken. Nog een maand en het is al weer 2016. Mar ik wil eerst nog even november met je nabeschouwen. Wat waren de best gelezen artikelen? En, en dat is nieuw, wat waren de raarste zoektermen? Ik vertel het je in The Best of November 2015. Lees je mee?

The Best of November 2015 op Dejlig

the best of november 2015: welke kruiden hebben negatieve bijwerkingen
1. Welke kruiden hebben negatieve bijwerkingen?

2. Recept: Ei Muffins met Spinazie en Hüttenkäse

3. Fit by Fie: 10 Gezonde Tussendoortjes

4. Waarom is gember gezond?

5. 10 voedingsmiddelen waar je blij van wordt

Over het algemeen wordt Dejlig best goed gelezen. Er is natuurlijk altijd wel een artikel dat minder in de smaak valt en over het algemeen zijn dat artikelen waar ik a) heel mijn ziel en zaligheid in heb gestopt, b) heel erg trots op ben en c) uren mee bezig ben geweest. Waarom dat zo is? Geen idee. Het is me een raadsel zelfs. Als ik maar een uurtje met een blog bezig ben, dan wordt die doorgaans weer ultra goed gelezen. De moraal van het verhaal is dat ik dus minder tijd aan mijn artikelen moet spenderen? En meer over health en voeding zou moeten schrijven want die content wordt nog steeds het allerbeste gelezen!  Maar misschien is dat ook omdat die blogs vaak gedeeld worden en er veel op wordt gegoogled. Anyway, je hoeft je geen zorgen te maken dat ik me volledig op health en food ga richten, want ik vind het zelf veel te leuk om over diverse onderwerpen te schrijven.

En wat waren de raarste zoektermen?

voedingsmiddelen waar je blij van wordt

1. ‘voedingsmiddelen waar je slim van wordt’

Geen idee, ik weet wel dat bepaalde vetten ervoor zorgen dat je geconcentreerder kunt werken. Maar hé dank verdwaalde googler. Je hebt me geïnspireerd. Ik zal er binnenkort een artikel aan wijden. Thanks! Nog even geduld dus 🙂 Voedingsmiddelen waar je blij van wordt kun je wel al lezen.

2. ‘Zijn huggies babydoekjes goed voor je vagina’

Ik denk van niet.

3. ‘www.dejlig.nl’

Eh, misschien een hele rare vraag, maar als je het hele webadres al kent, waarom typ je het dan niet in de adresbalk in en ga je eerst naar een zoekmachine?

4. ‘voor wat is avocado goed bij vrouwen seks’

Ik weet niet of ik wil weten wat hier aan vooraf is gegaan.

5. ‘verslaafd aan facebook bijwerkingen’

Het is een intrigerende zoekopdracht. Ben je verslaafd aan de bijwerkingen van Facebook of ben je benieuwd wat de bijwerkingen zijn van Facebook verslaving. Ik denk het laatste. Ik heb geen idee eigenlijk. Misschien dat je de hele dag alles liket en dat je bij volslagen onbekenden fotoalbums uit de kast trekt om daar uren in te gaan bladeren? Of je echt verslaafd bent aan Facebook, dat kun je in dit artikel lezen.

En dat was the Best of November 2015 nieuwe stijl. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt? Vind je het prettiger dat ik in de Peaks nu bepaalde dingen al behandel, of vond je zo’n verzamel artikel leuker lezen? En wat vond jij zelf het beste artikel op Dejlig afgelopen maand? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.