TOP
the Best of December 2015
Editorial

The Best of December 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ok, nog een lijstje met betrekking tot 2015 en dan ben je weer een maandje van me af (met lijstjes dan, ik blog gewoon door). Want 2015 is afgelopen, maar december 2015 ook en dus wil ik je The Best of December 2015 nog even vertellen. Wat waren de best gelezen artikelen? En wat waren de raarste zoektermen? Ik vertel je het in deze nabeschouwing…

The Best of December 2015 op Dejlig

the best of december 2015 let's talk

  1. Let’s Talk: Waarom een winactie op je blog (soms) niet leuk is?
  2. 10 Voedingsmiddelen voor een goede nachtrust
  3. Let’s Talk: 10 stomme blog dingen die mogen achterblijven in 2015
  4. Spicy Zoete Aardappelchips
  5. Schotel met zoete aardappel, linzen en spruitjes

Die eerste zag je zeker wel aankomen? Ik tenminste wel, ik had zelfs gedacht dat die Let’s Talk wel in de top 10 van 2015 terug zou komen, maar dat heeft deze blog net niet gehaald. Geen van mijn artikelen kreeg zo veel aandacht als deze. Het werd massaal gedeeld, er werd enorm over gepraat en ik kreeg er ook nog eens tig mailtjes over. Het was een bewogen artikel. Verder waren jullie de afgelopen maand blijkbaar met name geïnteresseerd in de Let’s Talks en Zoete aardappel recepten. Gezondheid en eten blijven hier hot topics.

En wat waren de raarste zoektermen?

the best of december 2015 18 rare regels voor huisvrouwen van vroeger

1. ‘Regels voor mannen in het huishouden’

Ik zou je ze echt niet kunnen vertellen. Ik wist eigenlijk ook niet dat die er waren? Je brengt me op ideeën! Lees je mee, Mark? Overigens denk ik dat je per ongeluk bij dit artikel bent uit gekomen en ik hoop niet dat ik jou daarmee op ideeën heb gebracht…

2. ‘Zielige winactie Facebook’

Een zielige winactie op Facebook? Ik vrees niet dat ik je daarmee verder kan helpen. Of je moet mijn winacties heel zielig vinden?

3. ‘Zijn amandelen goed voor je libido’

Oh yes!!! Zoete aardappel trouwens ook, dus wellicht dat die artikelen vorige maand met een reden zo goed gelezen werden?

4. ‘Welke film is net zo leuk als Love Actually voor de Kerst’

Sommige mensen denken echt dat een zoekmachine een soort vriendin is die je van alles kunt vragen. ‘Weet jij welke lipstick mij goed staat’. Oh wacht, ik vraag het google. Leuke kerstfilms vind je overigens hier.

5. ‘Waarom lees je blogs’

Daarom. Maar misschien moet ik die blog een keer updaten?

En dat was al weer het overzicht van december 2015. Wat vond jij het leukste artikel om te lezen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.