TOP
the best of maart 2016
Editorial

The Best of Maart 2016

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

1 april. De dag dat je altijd op je hoede moet zijn voor grappen en grollen. En de dag waarop mijn moeder jarig is. Mijn grootvader, altijd in voor een geintje, werd dan ook niet geloofd toen hij vertelde dat mijn moeder geboren was. Het blijft een geinige anekdote waar ik altijd om moet glimlachen als ik ‘m hoor/vertel. Waar ik ook om moest glimlachen waren mijn statistieken. Ja, ik val in herhaling, maar afgelopen maand is Dejlig weer gegroeid. Er kwamen maar liefst 1000 nieuwe bezoekers bij. Je begrijpt dat ik daar hartstikke blij mee ben. Zoals je wellicht wel weet, komen hier binnenkort ook wat nieuwe bloggers schrijven. Ik heb ontzettend leuke reacties gekregen en volgende week komen al de eerste blog artikelen van twee andere leuke bloggers online. Maar eerst gaan we nog even kijken naar de afgelopen maand in The Best of Maart 2016. Wat waren de best gelezen artikelen? En om welke zoektermen moest ik stiekem heel hard lachen of fronzen? Ik ga het je vertellen…

The Best of Maart 2016

the best of maart 2016 hartige muffins

  1. Hartige Muffins
  2. Weight Watchers Update
  3. Let’s Talk: Waarom het niet erg is dat Google penalty’s uitdeelt
  4. Filorga Time-Zero Serum
  5. Smoothie van Biet, Banaan en Munt

De hartige muffins schoten niet alleen naar de bovenste plek van maart, maar staan inmiddels ook in de top 10 aller tijden van Dejlig. Het recept is oh zo simpel en dat zal meteen het succes wel verklaren? Ik vond het in ieder geval ontzettend leuk om te zien dat mijn muffins zo massaal gelezen en gedeeld werden. Verder waren jullie heel erg benieuwd hoe het met mijn Weight Watchers avontuur gaat. Ik zal daar binnenkort weer eens een update van maken. Ook leuk om te zien dat er weer eens een beauty blog in de top 5 staat. Het Time-Zero serum van Filorga verdient die plek ook zeker.

Het is trouwens wel zo, dat de rest van de top tien (die je hier dus niet ziet) werd gedomineerd door de Saturdays Stories en health artikelen. Op de Saturdays Stories ben ik zelf ook het meest trots. Ik vind het echt geweldig dat er elke week weer zo veel leuke vrouwen willen meewerken en openhartig vertellen over relaties en andere onderwerpen. Ik verklap je alvast dat de Saturdays Stories voor morgen heel bijzonder wordt en ik ben benieuwd naar de reacties die hierop gaan volgen.

The Best of Maart 2016: Google zoektermen

the best of maart 2016 google zoektermen

Pic, or it didn’t happen. Kijk je mee naar de pin points?

1. ‘dagelijkse dosis lieve plaatjes’

Jaaaa, dan ben je hier helemaal aan het goede adres. Of eigenlijk niet hier, maar op de Facebookpagina. Daar plaats ik namelijk altijd om 4 uur ’s middags de dagelijkse dosis Dejlig en dat zijn vaak leuke dierenfilmpjes of iets anders grappigs of leuks.

2. ‘het leven is mooi’

Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Overigens lees je hier hoe je die rode adertjes voorkomt.

3. ‘wasrdoor gaan borsten hangen’

Nou… hierdoor. Wat munt met een hond doet, dat weet ik trouwens niet. En ik ga het ook niet proberen. Cookie is al gek genoeg.

4. ‘wat voor soort complimenten zijn er’

Volgens mij zijn er 8 verschillende soorten complimenten. Ik vind het trouwens een compliment waard dat je die hebt gevonden.

Waar je oude mascara weg moet gooien? Ik denk gewoon in de prullenbak. Maar het borsteltje kun je ook gewoon bewaren, want daar is nog van alles mee mogelijk. Deze Thaise kippensoep met Noedels is heerlijk. Echt een aanrader. En wortels kun je gewoon met schil eten.

5. ‘kun je vaseline gebruiken als molenvet’

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens weet wat molenvet is, dus als iemand in de zaal dat weet, dan hoor ik het graag. Als dat zo is, dan moet ik deze blogpost veranderen van 33 naar 34 manieren hoe je vaseline kunt gebruiken.

En daarmee kom ik aan het einde van the Best of Maart 2016. Het was wederom een succesvolle maand en ik ben van plan die trend te blijven doorzetten naar april. Wat voor moois heeft april allemaal in petto? Ik ben zo benieuwd!

Kijk jij ook uit naar de bijdrages van de andere bloggers op Dejlig? Wat was jouw favoriete artikel afgelopen maand? Heb je nog een opmerking? Toevoeging? Wil je iets anders kwijt? Het mag allemaal! Ik ben benieuwd.

Fijn april! Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.