TOP
the best of april 2016
Editorial

The Best of April 2016

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En toen was het al weer mei… We gaan richting de zomer! Hoera! April was een nog al wispelturige maand, maar doordat het weer niet al te best was, kwamen er hier wel weer veel mensen lezen. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Dejlig mocht in april namelijk weer 2.000 nieuwe extra bezoekers verwelkomen. Plus twee nieuwe gast bloggers: Najat en Cindy. Daar ga je binnenkort meer van lezen! Maar eerst een terugblik naar de afgelopen maand in The Best of April 2016. Wat waren de best gelezen artikelen? En om welke zoektermen moest ik stiekem heel hard lachen of fronzen? Ik ga het je vertellen…

The Best of April 2016

the best of april 2016 tea tree oil

  1. Tuesday’s Tip: Tea Tree Oil (het wondermiddel voor in je badkamerkastje)
  2. Een kind met het syndroom van Down. 4 moeders vertellen…
  3. Pita Pizza’s (ideaal voor lunch/diner of borrel)
  4. 10 beauty dingen waarvoor je baking soda kunt gebruiken
  5. Banaan Havermout Pannenkoek (maak van je ontbijt een feestje)

Eigenlijk stond het interview met de moeders met een kind met het syndroom van Down continu op 1. Dat vond ik prachtig om te zien, want het is een van de blog artikelen waar ik het meest trots op ben. Maar ergens vorige week werd het artikel over Tea Tree Oil ergens op een Facebookpagina gedeeld in een groep met blijkbaar veel bereik en trok dat artikel opeens massa’s lezers. Ik heb elke maand wel zo’n blog artikel dat ergens op Facebook gedeeld wordt en dan heel veel lezers trekt en ik vind dat superleuk, maar het is ook wel een beetje frustrerend dat je niet precies kunt zien waar dat verkeer vandaan komt. Welke groep deelt het? Of welke pagina? Ik wil graag alles altijd kunnen analyseren. Zo rol ik…

Wederom ook weer twee recepten in de top 10 en grappig genoeg waren dat natuurlijk weer de simpelste recepten. Ik vind het werkelijk verbazingwekkend om te zien dat simpele artikelen en recepten vaak het best gelezen worden. Ik blijf dat zeggen. Veel bloggers delen die ervaring. Moeten we gewoon minder tijd in onze blog posts stoppen? 😉

The Best of April 2016: Google Zoektermen

the best of april 2016 google zoektermenPic or it didn’t happen. Kijk je mee naar de pijltjes?

1. ‘Komen adertjes op mijn benen door te weinig zonlicht’

Nee, ze kunnen juist ontstaan door te veel zonlicht! Maar er zijn meer oorzaken te noemen. Ik heb de mijne trouwens afgelopen maand laten laseren. Ik zie nog niet echt veel resultaat, maar ik zal er binnenkort een artikel over schrijven!

2. ‘Waarom is het goed als je een huisdier’

Een huisdier wat? ‘Aait’? ‘Eten geeft’? ‘Uitlaat’? ‘Opeet’? Laat het dat laatste niet zijn please… Hopelijk is het gewoon ‘neemt’. En waarom dat goed voor je gezondheid is, dat lees je hier.

3. ‘Leuke blog vrouwen 35’

Jaaaa! Wat fijn dat je Dejlig gevonden hebt! Dejlig is inderdaad een leuke blog voor vrouwen van 35 jaar en ouder (en de jongere vrouwen die zich in de onderwerpen die hier behandeld worden, kunnen vinden). Vind ik zelf dan…

4. ‘Hoe zorg ik dat anderen het je niet uitmaakt hoe en ander over je denkt’

Okay… die zin heeft een wat kromme formulering. Geeft helemaal niets hoor. Ik denk dat je je afvraagt hoe je ervoor zorgt dat het niet uitmaakt hoe anderen over je denken. Daar kan ik je het antwoord niet opgeven. Waar je je wel kunt realiseren is waarom het niet uitmaakt wat anderen van je denken. Maar dat komt ook wel een beetje op hetzelfde neer. In het gelinkte artikel lees je maar liefst 10 redenen waarom dat geen klap uitmaakt en waarom je dat eigenlijk geen ene reet moet interesseren. Dus.

5. ‘Krijg je van vaseline haargroei’

Ik denk het niet. Maar ik heb het nooit uitgeprobeerd. Ik krijg trouwens een binnenpret van je zoekterm, want opeens visualiseerde ik me allemaal kale mannen met glimmende hoofden. Als dat toch eens zou werken… Dit kun je trouwens wel met vaseline.

En dat was het al weer. Ik hoorde laatst trouwens dat veel mensen hier speciaal komen lezen om de zoektermen. Dat vind ik grappig en leuk om te horen. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om ze te selecteren en ben dan ook benieuwd naar de zoektermen van de komende maand. Dit wordt een fijne maand, want ik ga verhuizen! Joehoe! Zoooo’n zin in. Dat begrijp je.

Wat was jouw favoriete artikel afgelopen maand? Heb je nog een opmerking? Toevoeging? Wil je iets anders kwijt? Het mag allemaal! Ik ben benieuwd.

Fijne mei! Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

PS Vanmiddag komt er nog een Tuesday’s Tip online!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.