TOP
anna nina surprise ing
Editorial

Anna + Nina krijgen de surprise van hun leven van ING (sponsored)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Toen ik in Amsterdam woonde, had ik een favoriete winkel: Anna + Nina. Nog steeds als ik in de buurt ben, dan moet ik er even langs. Voor de leukste schilderijtjes, must haves voor in huis, sieraden, truien, plaids, kopjes en ga zo maar door. Toevallig heb ik toen Dejlig net een paar maanden bestond, ook over deze winkel geschreven, dat artikel kun je hier teruglezen. Ik ben best wel fan van Anna + Nina. De spullen die zij voor hun winkels inkopen, die zou ik namelijk echt allemaal wel willen hebben. Ja, echt allemaal. En het interieur… dan hebben we het nog helemaal niet over het interieur gehad… de inrichting van de winkels is ook helemaal geweldig. Ik zou zo in die winkels willen wonen. Alleen al omdat ik dan in een klap al die door mij begeerde spulletjes om me heen verzameld heb, maar dat terzijde…

De surprise van hun leven

Je begrijpt het wel een beetje. Ik ben redelijk enthousiast over de winkels van Anna + Nina. Ik werd dan ook helemaal blij om te zien dat Anna + Nina de surprise van hun leven kregen van ING. De dames dachten dat ze in een documentaire zaten en werden met een smoesje naar New York gelokt. En wat er daar gebeurde, moet je echt even met eigen ogen bekijken:

Wat een geweldige verrassing hè? Ik kreeg echt tranen in mijn ogen toen ik het filmpje zag. Ontzettend cool dat ING dit voor deze jonge ondernemende vrouwen heeft georganiseerd. Echt een supermooie surprise. ‘Surprise Surprise’ in ‘New York New York’. Hoe mooi kan het zijn?

Meer informatie over ING vind je op de website. Maar je kunt ING ook volgen via Facebook, Twitter of YouTube.

* Dit artikel is geschreven in opdracht van ING. Lees ook mijn disclaimer.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.