TOP
Acer Aspire
Gadgets

Acer Aspire – happiness in een laptop (Sponsored)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

‘You can’t buy happiness but you can buy a new laptop en dat is pretty much the same thing’.  Tenminste, voor mij dan, want ik word inmiddels zo gefrustreerd van mijn oude die elke keer vastloopt als ik net tegen een deadline aan loop, dat ik reikhalzend uitkijk naar een nieuwe. Een nieuwe die snel is, alles kan, veel geheugen heeft, waar ik mooi foto’s en filmpjes mee kan bewerken, uren the Sims op kan spelen (of Civilization), verschillende schermen en toepassingen kan openen en die ook nog een beetje mooi en sexy is, want het oog wil tenslotte ook wat? Misschien wil ik wel de Acer Aspire V Nitro of de Acer Aspire Switch 10 E? Want deze nieuwe modellen ziet er veelbelovend uit.

Acer Aspire V Nitro & Switch 10 E

Acer Aspire Nitro Switch

Geen idee of het bij jou ook zo is, maar als ik een nieuwe laptop ga kopen, dan transformeer ik in een stereotype vrouw. De technische verhalen gaan bij mij het ene oor in en het andere weer uit. Ik knik wel naar de verkopen, maar wat ik echt wil weten, is het volgende:

  • Ziet ‘ie er mooi uit?
  • Is ‘ie snel?
  • Heeft ‘ie veel geheugen?
  • Heeft ‘ie goede recensies?
  • Is ‘ie licht zodat ik ‘m makkelijk kan meenemen?
  • Is het scherm goed?
  • Heeft ‘ie een mooi geluid?
  • En last but not least: Word ik er gelukkig van?

Als ik de Acer Aspire modellen bekijk dan zien die er veelbelovend uit en kan ik achter elke bulletpoint wel een √ aanvinken. Van de mooie blije commercial word ik al heel gelukkig:

‘You can’t ask for life to always be this exciting. But you can ask for a laptop designed to thrill’, zegt Acer er zelf over en wat mij betreft is deze laptop zeker het overwegen waard.

Wil je meer informatie over deze laptops? Check dan:

www.Acer.com
Facebook
YouTube
Twitter

* Dit artikel is geschreven in opdracht van Acer. Lees ook mijn disclaimer.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.