TOP
750e blog artikel op Dejlig
Editorial

Hoera! Dit is het 750e blog artikel op Dejlig… (Winactie)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Okay, het is nog geen 1.000, maar in tweeëneenhalf jaar is 750 ook best wel wat toch? Dit is namelijk het 750e blog artikel op Dejlig… Ik vind het veel! En ik vind ook dat ik er best trots op mag zijn. Ik hoef je vast niet uit te leggen dat het namelijk best wel hard werken is om (bijna) elke dag wat online te plaatsen. En ja! Dat is tegelijkertijd hartstikke leuk. Echt waar.. ik heb de leukste baan op de wereld. Waarom? Omdat ik ‘m zelf zo kan invullen zoals ik dat wil. Ik doe wat ik het allerleukste vind en dat is schrijven. Vroeger wilde ik een boek schrijven, nu pen ik gewoon het internet vol. En wat niet is, kan nog komen. Het is hartstikke trendy om als blogger een boek uit te brengen… 😉

Ondanks dat het veel tijd kost, je soms enorm rare reacties krijgt, of artikelen waar je bloed, zweet en tranen in hebt gestopt, nauwelijks gelezen worden, je de meest vreemde voorstellen in je mailbox vindt, je gestalkt wordt door winactie toeristen over winacties van anderhalf jaar geleden, krijg ik ook gigantisch veel energie van bloggen. Recht tegenover de rare reacties staan de hartverwarmende reacties, de vaste bezoekers, die meelezen en meeleven en die ik soms zelfs een beetje mis als ze een weekje op vakantie zijn en niet reageren. Ja, ik heb het over jou.. Ik waardeer jouw bezoek enorm. Dat je het even weet.

En naast alle stomme dingen zijn er ook tig leuke dingen. Het ontzettend fijne contact met bepaalde blog collega’s met wie ik dagelijks wel even chat en/of samen naar events ga. Het leuke contact met opdrachtgevers en pr bureaus en het feit dat Dejlig nog elke maand groeit. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Dat heb ik wel vaker gezegd, maar dat meen ik ook echt.

Je moet je successen en feestjes vieren en ik vind dan ook dat dit 750e blog artikel op Dejlig gevierd moet worden in de vorm van een winactie. Nou was ik door alle toestanden en drukte rijkelijk laat met wat regelen (welkom in mijn leven), dus ik heb besloten dat ik het precies zo ga doen als toen Dejlig 2 jaar bestond. Ik ga iemand blij maken met een cadeaukaart. Een cadeaukaart naar keuze. Doe je mee met de winactie? Dan maak je kans op 40 euro shopping tegoed bij jouw favoriete online winkel.

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Je volgt me op een van mijn Social Mediakanalen. Mocht je me bijvoorbeeld alleen op Facebook volgen, dan vind ik het leuk dat je me ook nog even ergens anders volgt, maar het hoeft niet. Laat me even weten waar je me (al) volgt?
 2. Je vertelt hieronder welk blog artikel jou het beste is bij gebleven. Welk artikel vond je het leukst/best/mooist/interessantst en waarom?
 3. Wil je een extra winkans? Dan gebruik je ergens de hashtag #Dejlig750. En met ergens bedoel ik op Twitter, Instagram of Facebook. Eventueel mag je ook het plaatje boven dit artikel doorplaatsen. Sharing is caring!

En dat is alles. Op 2 juni 2016 maak ik de winnaar bekend.

Voorwaarden:

 • Lees deze Let’s Talk nog even door voordat je reageert.
 • Lees sowieso ook even dit artikel voordat je reageert :). Elke winactie zijn er weer mensen die niet lezen en dan maak je dus ook geen kans…
 • Het is mijn winactie, dus het zijn ook mij voorwaarden 😉
 • Mensen die frauderen op wat voor manier, of mensen die al tig keer hebben mee gedaan en me continu weer ontvolgen om me vervolgens weer te gaan volgen bij een nieuwe winactie zijn gediskwalificeerd. En ja, ik heb bij de vorige winacties bijgehouden wie ermee doet, dus ik weet wie jullie zijn….
 • Heb je al een keer gewonnen? Gewoon weer meedoen. Je maakt net zo veel kans als de vorige keer (tenzij je je niet aan de voorwaarden houdt).

Doe je mee met de winactie? Welk blog artikel op Dejlig is jou het beste bij gebleven? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vanmiddag komt er nog een shoplist online!

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

31 COMMENTS
 • Marijke
  3 jaar ago

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Het blog dat me het beste is bijgebleven is die over dingen die je niet moet vragen/zeggen over adoptie. Een eye opener voor mij, aangezien ik echt niets weet van adoptie. Keerzijde is wel dat ik nu niets meer durf te vragen, want poeh straks doe ik het fout (Hmm werk aan de winkel met mijn eigen onzekerheid).
  Ik volg je overigens op Facebook, volgens mij ook op Ig en zeker op snapchat. En ik heb een paar keer terug gescrold want ben ook nog zo’n muts die checkt of ze het wel goed doet, want dat artikel over winacties is ook blijven hangen, gelukkig zelf nog niet vaak meegemaakt…..

 • Maris
  3 jaar ago

  Gefeliciteerd met die enorme hoeveelheid blogjes. Het zal zeker niet altijd gemakkelijk gegaan zijn.
  Ik doe niet mee met de winactie, ik gun hem iemand anders 🙂

 • Nathalie
  3 jaar ago

  Gefeliciteerd, dat is een flink aantal artikelen!

 • Tamara TS
  3 jaar ago

  Van harte gefeliciteerd met de 750 gepubliceerde berichten!!! Dat zijn er al veel!
  Het artikel waar ik me jou het meeste van herinner, dat is juist de Let’s talk over winactie, omdat ik je vanaf toen ben komen volgen. Ik was toen een van diegenen die graag aan winacties meedoen en ik had niet gedacht dat er zoveel vervelende dingen omheen gebeurden.
  Ik doe graag mee aan de winactie!
  Ik volg je op BL(Tamara TS) & FB (Tamara Mara Großmaul), Twitter & Instagram (@paramara1982) en ik heb de tag op FB en op Twitter gebruikt.

 • Lisa
  3 jaar ago

  Gelijk = gelike

 • Lisa
  3 jaar ago

  Hoi! Ik volg je al sinds desalniettemin. Daar las ik zo graag! Wat was dit nieuw en fijn om te volgen. Over je leven, familiegeschiedenis en je tips als je een soort van eigen zomergasten deed.
  Ik reageer eigenlijk nooit.
  Via via kwam ik hier en bleek jij, jij weer te zijn 😉
  Ik moest eerst erg wennen aan je nieuwe stijl. Maar via bloglovin volg ik je weer. Het is anders maar ik volg graag je stappen en keuzes. Het meest krachtig vind ik het dus als je over jezelf schrijft maar ik heb daar ook je ‘struggles’ bij gezien. Soms vraag ik me wel eens af, ga je ooit een boek schrijven?
  Zelf ben ik gestopt met alle social media. Wat een rust kreeg ik er voor terug. Dus daar geen gelijk 😉
  Ik kan ook niet echt kiezen wat je beste blog is hier, maar schrijf zo door over sterke mensen.

 • Aneta
  3 jaar ago

  Van harte gefeliciteerd nogmaals🎉 Ik doe niet mee met de winactie, vind het super leuk en interresant om je artikelen te lezen hoe grappig of serieus ze ook zijn. Op naar de 1000! Liefs

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je wel Aneta!

 • Annette
  3 jaar ago

  Leuk! en gefeliciteerd natuurlijk. Ook ik vond je adoptie artikel (waarin je verteld dat jullie gaan adopteren) prachtig. Het artikel over het aankleden van de paspop in Amstelveen is me het meest bijgebleven omdat we elkaar toen even kort hebben gezien 🙂 Ik volg je op FB, Bloglovin, Instagram. En ik vind de Let’s talk erg leuk omdat je dan echt een discussie op gang brengt. Ik had het al een geschreven geloof ik dat het 1 van de weinige artikelen is waar ik ook alle comments lees omdat ik het dan leuk vind al die meningen te lezen 🙂

  • Judith
   3 jaar ago

   Wow wat een mijlpaal!! Zie je een groot verschil tussen het begin en nu? Ben je blij met de kant die je Blog opgaat? Super hoor meis, gefeliciteerd!!

   • Karen
    3 jaar ago
    AUTHOR

    Ja enorm! Maar dat is ook wel logisch, toch? Ik ben heel blij met wat er nu staat.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik vond het zo leuk dat je toen even langs bent gekomen!

 • Anne-Marie
  3 jaar ago

  Gefeliciteerd, dat zijn een heleboel interessante verhalen! Ik lees heel graag de ‘let’s talk’ artikelen omdat die je goed aan het denken zetten en leuke interessante discussies opleveren. Ik volg je op Twitter en Instagram.

 • Giulia
  3 jaar ago

  You’ve an amazing blog, wanna follow each other?:)

  * removed link *

 • Chris
  3 jaar ago

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal, daar kun je terecht trots op zijn. Ik doe niet mee met de winactie maar de artikelen over de adoptie ontroerde mij. Verder vind ik de recepten origineel.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dat is zo leuk om te lezen Chris. Bedankt.

 • Kiss & Make-up
  3 jaar ago

  Proficiat met deze mijlpaal! En succes aan iedereen die meedoet met de winactie.

 • 1. Ik volg je op Facebook en Instagram en ook op Bloglovin’ (geloof ik :))
  2. Het is niet echt 1 artikel wat me bij is gebleven, maar ik vind je lijstjes met ‘dingen die je het beste kunt eten tijdens de menstruatie’, ‘welke voedingsmiddelen kunnen hoofdpijn veroorzaken’ en die post over Tea Tree Oil altijd erg leuk om te lezen. Daar staan altijd weer dingen in die ik nog niet wist.
  3. Ik heb je actie op mijn facebookpagina (Gewoon iets met Loes) gedeeld met de gevraagde hashtag.

  Verder vind ik het een hele knappe prestatie, 750 artikelen online. Ik lees ze altijd met veel plezier!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je wel Loes! Supertof dat je ‘m hebt gedeeld.

 • Nicole
  3 jaar ago

  Ondanks dat ik de vorige keer al gewonnen heb maar dus nu weer mee mag doen sla ik even over maar ik wil je wel enorm feliciteren met je 750e blog! I

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je wel Nicole!

 • Jantine
  3 jaar ago

  Gefeliciteerd!
  Ik kan wel zeggen ‘deze post’ (dat je blij bent met mij als lezer gaf me namelijk even een heel warm gevoel, nadat ik net zelf weer een zure reactie op mijn blog had 😉 ), maar dat is ook zo wat. Sowieso lees ik je ‘Let’s Talk’-artikelen altijd enorm graag, inclusief reacties! Je (en de andere reageerders ook) zet me eigenlijk altijd wel even aan het denken daarmee.

  Ik volgde je al op facebook en twitter, en ben je nu ook op instagram en pinterest gaan volgen (altijd fijn, meer inspiratie!)

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk om te horen Jantine!

 • YuStSoMe
  3 jaar ago

  Nou 750 is ook heel veel. Al die letters op je digitale kladblok. Ik ben nog een verse volger 😀 En het artikel wat mij is bijgebleven is over het hebben van een kindje met Downsyndroom. Ik was er zo door ontroerd dat ik gewoonweg niks meer kon uitbrengen. Het raakte.
  Nu vind ik het bijna genant om te zeggen dat ik graag mee wil doen. Bij deze…

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Nou dat mag hoor, maar ik zit nog steeds op je reply van de vorige winactie te wachten? Heb je gemaild, maar geen reactie?

   • YuStSoMe
    3 jaar ago

    Wel? Dan heb ik dat echt gemist wat raar?

 • Josan
  3 jaar ago

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe niet mee maar wilde wel even vertellen dat ik de artikelen over jullie adoptie erg interessant vindt.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je Josan! Ik die van jou ook 🙂

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.