TOP
750e blog artikel op Dejlig
Editorial

Hoera! Dit is het 750e blog artikel op Dejlig… (Winactie)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Okay, het is nog geen 1.000, maar in tweeëneenhalf jaar is 750 ook best wel wat toch? Dit is namelijk het 750e blog artikel op Dejlig… Ik vind het veel! En ik vind ook dat ik er best trots op mag zijn. Ik hoef je vast niet uit te leggen dat het namelijk best wel hard werken is om (bijna) elke dag wat online te plaatsen. En ja! Dat is tegelijkertijd hartstikke leuk. Echt waar.. ik heb de leukste baan op de wereld. Waarom? Omdat ik ‘m zelf zo kan invullen zoals ik dat wil. Ik doe wat ik het allerleukste vind en dat is schrijven. Vroeger wilde ik een boek schrijven, nu pen ik gewoon het internet vol. En wat niet is, kan nog komen. Het is hartstikke trendy om als blogger een boek uit te brengen… 😉

Ondanks dat het veel tijd kost, je soms enorm rare reacties krijgt, of artikelen waar je bloed, zweet en tranen in hebt gestopt, nauwelijks gelezen worden, je de meest vreemde voorstellen in je mailbox vindt, je gestalkt wordt door winactie toeristen over winacties van anderhalf jaar geleden, krijg ik ook gigantisch veel energie van bloggen. Recht tegenover de rare reacties staan de hartverwarmende reacties, de vaste bezoekers, die meelezen en meeleven en die ik soms zelfs een beetje mis als ze een weekje op vakantie zijn en niet reageren. Ja, ik heb het over jou.. Ik waardeer jouw bezoek enorm. Dat je het even weet.

En naast alle stomme dingen zijn er ook tig leuke dingen. Het ontzettend fijne contact met bepaalde blog collega’s met wie ik dagelijks wel even chat en/of samen naar events ga. Het leuke contact met opdrachtgevers en pr bureaus en het feit dat Dejlig nog elke maand groeit. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Dat heb ik wel vaker gezegd, maar dat meen ik ook echt.

Je moet je successen en feestjes vieren en ik vind dan ook dat dit 750e blog artikel op Dejlig gevierd moet worden in de vorm van een winactie. Nou was ik door alle toestanden en drukte rijkelijk laat met wat regelen (welkom in mijn leven), dus ik heb besloten dat ik het precies zo ga doen als toen Dejlig 2 jaar bestond. Ik ga iemand blij maken met een cadeaukaart. Een cadeaukaart naar keuze. Doe je mee met de winactie? Dan maak je kans op 40 euro shopping tegoed bij jouw favoriete online winkel.

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Je volgt me op een van mijn Social Mediakanalen. Mocht je me bijvoorbeeld alleen op Facebook volgen, dan vind ik het leuk dat je me ook nog even ergens anders volgt, maar het hoeft niet. Laat me even weten waar je me (al) volgt?
  2. Je vertelt hieronder welk blog artikel jou het beste is bij gebleven. Welk artikel vond je het leukst/best/mooist/interessantst en waarom?
  3. Wil je een extra winkans? Dan gebruik je ergens de hashtag #Dejlig750. En met ergens bedoel ik op Twitter, Instagram of Facebook. Eventueel mag je ook het plaatje boven dit artikel doorplaatsen. Sharing is caring!

En dat is alles. Op 2 juni 2016 maak ik de winnaar bekend.

Voorwaarden:

  • Lees deze Let’s Talk nog even door voordat je reageert.
  • Lees sowieso ook even dit artikel voordat je reageert :). Elke winactie zijn er weer mensen die niet lezen en dan maak je dus ook geen kans…
  • Het is mijn winactie, dus het zijn ook mij voorwaarden ?
  • Mensen die frauderen op wat voor manier, of mensen die al tig keer hebben mee gedaan en me continu weer ontvolgen om me vervolgens weer te gaan volgen bij een nieuwe winactie zijn gediskwalificeerd. En ja, ik heb bij de vorige winacties bijgehouden wie ermee doet, dus ik weet wie jullie zijn….
  • Heb je al een keer gewonnen? Gewoon weer meedoen. Je maakt net zo veel kans als de vorige keer (tenzij je je niet aan de voorwaarden houdt).

Doe je mee met de winactie? Welk blog artikel op Dejlig is jou het beste bij gebleven? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vanmiddag komt er nog een shoplist online!

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.