TOP
Home

6 Ideeën voor je bureau

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Geen idee hoe het bij jullie zit, maar voor mij is is mijn bureau en tevens werkplek een van de belangrijkste plekken in huis. Ik vind het ook heel erg leuk om bij anderen te zien, hoe hun bureau is ingericht. Vandaar dat ik vandaag weer eens een home artikel plaats met 6 ideeën voor je bureau. De mooiste werkplekjes op een rij. Kijk en lees maar mee…

bureau 3

Fotocredits: designbedrooms.lemoncoins.org

Je ruimte moet natuurlijk een beetje mee werken, maar wat houd ik van deze inrichting. Een combinatie van verschillende stijlen; oud, nieuw, etnisch, industrieel. Ik zou met veel plezier dagelijks achter dit bureau plaatsnemen.

bureau 2

Fotocredits: Pinterest

Voor mij hoeft een werkplek niet te groot te zijn. Zo’n kleine cleane werkplek met wat mooie details, vind ik prachtig. De (look-a-like) Eames stoel is nog steeds een van mijn favorieten en ik vind de fotolijstjes en wasknijpertjes erg leuk.

bureau 1

Fotocredits: stylemepretty.com

Zie je dit bureau? Gewoon van de Ikea hoor. Het goud is er zelf onder geschilderd, en dat zou eventueel kunnen met een leuk behangplakseltje! Schattig toch?

bureau 4

Fotocredits: countryliving.com

De zachtgroene muur, het soort van boekenkastje op het bureau, het hout, de accessoires (let op de ventilator links), deze bureau inrichting spreekt me enorm aan.

bureau 5

Fotocredits: domainehome.com

En ook dit hoekje vind ik prachtig. Zo’n glazen bureau met gouden poten, zou ik zelf niet in eerste instantie uitzoeken, maar hoe mooi staat dit? Vooral in de combinatie met het parket en het mooie kleed. De inspiratie/fotomuur is ook iets dat ik in mijn toekomstige werkkamer wil.

bureau 6

Fotocredits: designsponge.com

De combinatie van dit geheel vind ik prachtig. Met de juiste, bij elkaar passende accessoires, een industrieel bureau, een lekker comfy stoel en een mooi kleed, creëer je zo je eigen designmagazinewerkplek.

Wat vind jij de mooiste bureau inrichting?

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.