TOP
5 DIY Ideeën voor Moederdag
DIY

5 DIY Ideeën voor Moederdag

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vorig jaar plaatste ik een artikel met 3 DIY Ideeën voor Moederdag. Die blog wordt hier nog steeds goed gelezen en daarom vind ik het wel tijd voor een nieuwe versie: 5 DIY Ideeën voor Moederdag. Ik ben zelf dol op DIY’s bekijken, ik vind het machtig creatief en ik put er veel inspiratie uit, maar zelf ben ik er niet echt goed in en dus zou ik mijn creaties hier niet echt willen laten zien en heb ik het dus maar weer bij ideeën van anderen gehouden. Die zijn daar veel beter in, en zo zie jij ook hoe zo’n creatie er uiteindelijk uit moet komen te zien ipv een slordig misbaksel van mijn hand :). Benieuwd welke ik voor je heb uitgezocht? Ik laat je ze zien. Kijk en lees je mee?

1. Zelf zeep maken

diy moederdag zelf zeep maken

Deze lavendel zeep ziet er zo lekker uit dat ik er bijna een hap van zou willen nemen. Heb jij dat ook?  Chrystal van apumpkinandaprincess.com legt je op haar blog uit hoe je zelf deze zeep maakt. Op haar site staan trouwens nog veel meer leuke DIY’s. Zo vertelt ze bijvoorbeeld ook hoe je de meest heerlijke scrubs zelf fabriceert.

2. Generatie foto

moederdag diy generatie foto

Echt, hoe fantastisch is het om zo’n foto te maken? Je kunt natuurlijk ook een generatie foto laten maken op Moederdag. Samen met je kindje en je moeder? Het idee voor deze foto vond ik op coolmompicks.com en op die site staan nog veel meer mooie foto ideeën.

3. Custom Made mok

diy moederdag custom made mok

Deze mok kwam ik op Huffingtonpost.com tegen en je kunt hem kopen op Etsy. Maar deze kun je natuurlijk ook gewoon zelf maken. Je koopt gewoon een witte simpele mok en een Edding porseleinstift. Het enige dat je nodig hebt, is een leuke tekst en een vaste hand en dito handschrift. Koop misschien voor de zekerheid maar een extra mok….

4. Pedicure in een potje

diy moederdag pedicure in een potje

Dit idee was eigenlijk voor een baby shower, maar ik vind het ook een tof idee om je moeder mee te verrassen. Ik wil er zelf ook wel mee verrast worden eigenlijk. Duur hoeft het niet te worden, je zoekt wat fijne pedicure essentials bij elkaar en koopt een leuk lakje dat jouw moeder goed zal staan en je stopt het in een mooie pot. Klaar! Het idee komt van de site Evermine.com  en daar vind je zelfs hulp bij hoe je de labels moet maken.

5. Zeg het met bloemen
bloemen DIY moederdag

Het is weer eens wat anders dan een mooi boeket bloemen, want in dit idee heb jij wel degelijk tijd en liefde gestopt. Ik vind het heel mooi! En op de site homesthetics.net wat ik deze DIY vandaan heb, vind je nog veel meer mooie DIY’s, ook andere met bloemen.

Dat waren de ideeën al weer. Wat vind jij  het leukste idee? Ben jij zelf een knutselkampioen of laat je dit soort DIY’s liever aan anderen over? Vier je überhaupt moederdag?

En ik schreef het vorig jaar ook onder het artikel, maar ik doe het nu weer; er zijn een heleboel mensen die geen moeder meer hebben en voor wie deze dag dus helemaal niet zo leuk is. Sterkte aanstaande zondag!

Liefs,
Karen

Credits uitgelichte foto: Pixabay.com (zelf tekst toegevoegd).

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.