TOP
10 grown-up fails
Lifestyle Personal

10 Grown-Up Fails

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Grown-up fails? Wat zijn dat? Nou… dat is zo ongeveer hetzelfde als unsuccesful adulting, oftewel dingen waarmee je nog niet helemaal geslaagd bent volwassen te worden. De meeste mensen zijn heel succesvol volwassen geworden en ik natuurlijk ook, maar er zijn wel wat dingetjes die niet helemaal goed zijn gegaan. Waarvan ik denk: ‘Nou kom op Kaat, grow nou toch eens een keer up‘. En daar schaam ik me helemaal niet voor. Die deel ik gewoon. Omdat ik ervan overtuigd ben, dat jij er ook over een aantal beschikt. Benieuwd wat de mijne zijn? Ik ga je mijn 10 grown-up fails vertellen. Lees je mee?

1. Witte broek

Die kan ik zo ongeveer een uur dragen en dan is ‘ie al weer vies. Dan zit er een vlek op, omdat ik een bosbes van m’n ontbijt knoeide, de hond van de overburen tegen me opsprong of er op onverklaarbare wijze een ander soort onverklaarbare vlek op is gekomen. Witte broeken en ik. Het is geen goede combinatie.

2. Gehaakte truitjes

Hetzelfde geldt voor gehaakte truitjes of van die wollen truien met een grove steek. Het is me echt een raadsel hoe anderen die zo keurig houden. Bij mij blijft er altijd wel weer een kat aan haken, of ik blijf zelf aan de deurklink hangen. Met tot gevolg dat er allemaal draadjes uit mijn trui hangen. En ja, die kun je terugstoppen, maar dat blijf je zien. Bummer.

3. Kinderen voor Kinderen

Iedereen die Kinderen voor Kinderen nog steeds leuk vindt, moet nu zijn of haar hand opsteken. Want ik ben vast niet de enige? Toch? Toch? Toch? En dan vooral 1 t/m 10 want daarna heb ik het niet meer gevolgd. Maar 1 t/m 10 kan ik dan ook nog volledig meezingen. Ik zou een KvK contest kunnen winnen. Echt. Overigens word ik ook nog steeds bij van Sinterklaasliedjes.

4. Verkleedfeestjes

Jaaaa, ik ben dol op feestjes, maar vooral als het feestje een gekke dresscode heeft. Daar word ik echt blij van! Ik kan er dan al weken over nadenken, hoe ik me ga verkleden en bezig zijn met m’n pakkie. Ik heb ook stiekem nog een verkleedkist. Heeft een huwelijk bijvoorbeeld als dresscode rood of wit, dan pak ik ook echt uit. Ik kan er zelfs een beetje in doorslaan, want nee, die witte schoenen die ik speciaal voor het feestje gekocht heb, die trek ik dus echt nooit meer aan. Tenzij er weer een verkleedfeestje gegeven wordt met als dresscode wit natuurlijk.

5. Administratie

Pffff. Ik ben dus heel slecht in mijn administratie doen. Dat taakje stel ik altijd uit en dan moet ik opeens ontzettend veel tegelijk doen waardoor het uren duurt. Het is een soort vicieuze cirkel. Want als je maar een klein stukje hoeft te doen, dan valt het heus wel mee. Vroeger vertoonde ik SOG (Studie Ontwijkend Gedrag), nu AOG. Als ik mijn administratie moet doen, ga ik schoonmaken.

grown-up fails pretpark

6. Pretparken

Efteling? Gaan we naar de Efteling? Wanneer? Morgen? Jeeeeee! Ik. kan. niet. wachten. Ik hartje pretparken. Achtbanen, sprookjes attracties, vies fastfood eten, de carrousel, dropstaven en ga zo maar door, tijdens een dagje pretpark leef ik me helemaal uit en laat ik me helemaal gaan. Of het nou de Efteling is of Euro Disney, als je zegt dat je mee wilt, stap ik nu in de auto. Dus dat kun je misschien beter niet zeggen. Het is maar een tip.

7. Sweaters met opdruk

Rory had het er ook al over in een interview bij Judith, dat ze het nog steeds leuk vond om sweaters met opdruk te dragen. Nou… ik dus ook. En t-shirts met opdruk ook. Liefde daarvoor!

8. Disney Films

Niet alleen ben ik dol op Disney als pretpark, ik ben ook erg van de films. Ik kan echt heel blij worden van een Disney film of een andere leuke animatiefilm. Sowieso zijn er zat kinderfilms die ik nog elk jaar kan zien en die maar niet lijken te gaan vervelen. Ik noem een Sound of Music, Mary Poppins, Ciske de Rat, Scrooge en E.T. (die laatste telt toch als kinderfilm, of niet?).

9. Trouwen

Het is dat ik al getrouwd ben, maar ik kan nog steeds fantaseren over een droombruiloft. Een programma als ‘Say Yes to the Dress‘ heb ik in de aanloop naar mijn huwelijk elke dag gekeken en het is dat TLC nu op miraculeuze wijze uit ons zenderpakket is verdwenen anders had ik het nog steeds gekeken. Misschien moet ik in mijn volgende leven wedding planner voor de rich & famous worden, dan kan ik er ongegeneerd de hele dag mee bezig zijn: droomhuwelijken.

10. IJs

Je kunt me er ’s nachts voor wakker maken. IJs. Ik hou van ijs. Ik ben als een kind zo blij in de ijssalon. Overigens ben ik ook als een kind zo blij als er ijs ligt, maar dat is een ander verhaal. IJs is mijn lievelingsverwennerij. IJs wint het van drop en chocola. Al word ik ook nog steeds heel blij van suikerspinnen. Alleen is mijn haar daar altijd wat minder blij mee, want wat dat betreft zou het een grown-up fail nummer 11 kunnen zijn: Ik kan nog steeds geen suikerspin eten zonder te klunzen.

Overigens had ik sowieso nog wel even kunnen doorgaan met de grown-up fails. Ik heb er nog wel wat voor je in petto, maar laten we het voor vandaag hier bij houden.

Herken jij een van de grown-up fails? Wat is de jouwe? Ik ben heel benieuwd!

Enne… sharing is caring. Vooral nu na dit artikel. Gedeelde shaming is halve shaming.

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Fotocredits: beide foto’s Unsplash.com (bovenste foto: Brooke Cagle, foto in artikel: Andrea Enriques Cousino).

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.