TOP
10 grappige memes: These Shoes
Lifestyle Personal

10 grappige memes

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Is het tijd om te lachen? Ja, het is altijd tijd om te lachen, maar zeker vandaag. En dus heb ik lijstje om te lachen of in ieder geval om om te grinniken: 10 grappige memes. Eigenlijk is dat dubbelop want een meme is een grap en dus per definitie grappig…. Anyways…Af en toe vind ik het heerlijk om domme internet grapjes te bekijken en even mijn verstand op 0 te zetten. Dat gebeurt meestal omdat ik ergens op een link klik en dan weer op een link klik, om vervolgens weer op een link te klikken en dan te realiseren dat ik al 10 minuten aan het lachen ben om memes en dat ik eigenlijk geen idee meer had waar ik nou eigenlijk naar op zoek was m.a.w. ik ben aan het wilfen. En vandaag neem ik jullie dus eigenlijk mee op wilf-tour. Kijk maar mee…

These Shoes

Uitgelichte foto:

Credits: whowhatwear.com.

Pinterest

10 grappige memes: Pin me

Credits: Etsy.com

Pregnant Wife

10 grappige memes: pregnant wife

Credits: dumpaday.com.

Are you mocking me?

10 grappige memes: are you mocking me

Credits: petsugar.com.

When someone you don’t like

10 grappige memes: when someone you don't like

Credits: nowaygirl.com.

the Oscars

10 grappige memes: the oscars

Credits: buzzfeed.com.

Remember me

10 grappige memes: remember me

Credits: zipmeme.com.

That’s a nice car

10 grappige memes: that's a nice car

Credits: picpedia.com.

Game of Thrones

10 grappige memes: Game of Thrones

Credits: Buzzfeed.com.

Disney

10 grappige memes: disney prince

Credits: buzzfeed.com.

Vind jij het ook leuk om memes te bekijken? Welke van de 10 hierboven vind je het grappigst? En ben je ook een wilfer? Ik ben heel benieuwd!

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.