TOP
bruidsboeket ideeën
Lifestyle

10 Bruidsboeket Ideeën

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het trouwseizoen gaat bijna weer beginnen; vanaf april tot september vinden de meeste bruiloften plaats. Ik ben al getrouwd, maar ik vind het nog steeds leuk om op Pinterest trouwinspiratie foto’s te bekijken. Overigens, ik ben niet van plan het een tweede keer te gaan doen, mocht je nu dat idee hebben, ik ben gewoon een sucker voor trouwerettes en romantiek. En ik ben ook een sucker voor bloemen. En wat krijg je als je die twee hobby’s combineert? Juist ja, trouwboeketten. De mooiste 10 Bruidsboeket Ideeën laat ik je zien in dit artikel. En ja, dat is ook leuk als je al getrouwd bent, niet wilt trouwen of al een trouwboeket hebt uitgezocht omdat je volgende week gaat trouwen en niet straks wil denken ‘shit, dat boeket is veel mooier’. Grapje. Kijk maar mee…

1. Mijn eigen trouwboeket

Uitgelichte foto: Dat is natuurlijk het mooiste boeket. Laten we daar duidelijk over zijn. De mannen droegen tijdens ons huwelijk een lavendel kleurige das en dat paars/lavendel kwam weer terug in mijn boeket. Niet mijn man, maar mijn moeder zocht het uit omdat de echtgenoot echt geen idee van bloemen en van kleuren heeft. Mijn beste vriendin heeft het boeket gevangen, maar eigenlijk was ik het boeket vergeten te gooien na het feest. Ik heb het de dag erna dus maar meegenomen naar het ontbijt en toen geroepen: ‘Hier Loes, vangen!’ Voor ze het wist, had ze het boeket in haar handen. Het boeket is gemaakt door Nozili uit Arnhem.

2. Bruidsboeket met pauwenveren

bruidsboeket met pauwenverenIk moet je eerlijk bekennen dat ik de rechtmatige eigenaar van deze foto niet meer kon vinden. Als ik het had geweten, had ik je de bron verteld, maar ik heb deze foto al zo lang in mijn Pinterest. Op de een of andere manier vind ik dit boeket heel mooi voor in de winter. Ik vind het heel apart zo met die pauwenveren, rozen en orchideeën.

3. Roze trouwboeket met pioenrozen

Trouwboeket met pioenrozenBron: klik op foto

Pioenrozen zijn misschien wel mijn lievelingsbloemen. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n fan van de kleur roze, maar dit boeket met pioenrozen of zoals de Engelsen ze noemen peony’s vind ik echt zo mooi. Heel romantisch, heel zacht, heel erg geschikt voor een trouwboeket.

4. Gemixt bruidsboeket met vetplantje

bruidsboeket met vetplantjesBron: klik op foto

Dit boeket! Het lijkt wel een kunstwerk. Hoe origineel en beeldschoon zijn deze bloemen?! Ik vind de mix zo mooi en dat vetplantje dat er ook in zit, geeft het iets heel bijzonders en speciaals. Door dit boeket zou ik zo een cursus bloemschikken willen gaan doen. Ik raak hier door geïnspireerd!

5. Wit trouwboeket met dieppaars detail

wit trouwboeket met 1 kleurBron: klik op foto

Wit vind ik nog steeds een van de mooiste kleuren voor bloemen. Het staat zo lekker clean, fris en tegelijkertijd heel chique. Deze bloemencombinatie vind ik heel stijlvol. Die ene afwijkend kleur geeft het iets heel elegants en door dat dieppaars zou ik dit boeket ook zo bij een winterbruidje zien.

6. Gemengd bruidsboeket

gemengd bruidsboeketBron: klik op foto

Had ik net gezegd dat ik wit een van de mooiste kleuren voor bloemen vind? Daar kom ik bij deze op terug. Zeker als je in de zomer trouwt, dan houd ik van kleur. Ik ben zelf in juli getrouwd dus dat is hartje zomer. Dit vind ik ook echt een zomerboeket en als ik nog een keer zou trouwen (met dezelfde man) dan wil ik dit boeket. Mama, kijk je mee? By the way; ook in dit boeket weer vetplantjes.

7) Geel trouwboeket

geel trouwboeketBron: klik op foto

Absoluut een zomer- of herfstboeket dit gezellige vrolijke gele boeket met zonnebloemen. Het zou mijn keus niet zijn, maar ik vind het echt ontzettend mooi voor bij een ander! Je wordt er instant vrolijk van en trouwen is een vrolijke bedoeling dus dit boeket is echt hysterisch vrolijk :).

8) Simpel wit bruidsboeket

simpel wit bruidsboeketBron: klik op foto

Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Dit bruidsboeket bestaat maar uit twee soorten witte bloemen, waaronder gipskruid en dat is helemaal niet duur. Toch is dit een ontzettend schattig boeket en echt heel erg bruiloftswaardig. Ik vind zelf de pareltjes in de bloemen niet zo, die zou ik wel achterwege laten.

9. Gemengd herfst trouwboeket

gemengd herfst trouwboeketBron: klik op foto

Wat een prachtig gemengd herfst trouwboeket is dit. Ik vind de combinatie bloemen en kleuren echt zo mooi. Het lijkt me alleen een hele toestand de hele dag dit gigantische boeket mee te slepen en bij het gooien moet je wel oppassen dat je een van de ongetrouwde dames geen oog uitprikt met een van de takken, maar verder… schitterend!

10. Tropisch Trouwboeket

tropisch trouwboeketBron: klik op foto

Eigenlijk houd ik niet van die Amerikaanse watervalboeketten en ik hoop bij dit boeket wel dat ze de stampertjes van de lelies verwijderd hebben, maar ik vind dit ‘bosje’ wel echt heel mooi. Vooral als je een tropisch huwelijk hebt of bijvoorbeeld op Hawaii, Ibiza of Bali op het strand trouwt. Dit boeket past er dan helemaal bij en die kleuren vind ik bij deze bloemen echt fantastisch!

Houd jij van bloemen/boeketten/bruidsboeketten? Welke van de bovenstaande boeketten vind jij het mooist? (Je hoeft niet perse nummer 1 te zeggen hoor. Als je iets anders zegt, mag je ook nog langskomen hier ;)) Of wat voor bloemen en kleuren had je zelf uitgekozen?

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.